photo botslide.jpg

Ventus Gardenia & White Lilly Body Lotion

Friday, September 13, 2013

Σας είχα μιλήσει παλαιότερα για την εταιρεία Ventus σε  video, χωρίς όμως να την έχω δοκιμάσει. Φέτος το καλοκαίρι η μόνη ενυδατική που χρησιμοποίησα ήταν αυτό το γαλάκτωμα σώματος της Ventus που εκτός από το πολύ λουλουδάτο άρωμα του, περιέχει βιταμίνη Ε και aloe vera. Όλοι ξέρουμε τις καταπραϋντικές  ιδιότητες της αλόης, οπότε δε θα αναλωθώ αναλύοντας τες.

Γενικά τα αρώματα που προέρχονται από λουλούδια τα θεωρώ πολύ βαριά και δε τα προτιμώ. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι αποφεύγω να φοράω έντονα αρώματα παρόλα αυτά όμως θέλω να μυρίζω ωραία.Με το συγκεκριμένο γαλάκτωμα είχα με πολύ λίγη ποσότητα ενυδάτωση σε όλο το σώμα ενώ παράλληλα διατηρούσε το άρωμα του για αρκετή ώρα πάνω στο σώμα. Το καταλαβαίνεις αυτό όταν σου κάνουν κομπλιμέντα για το «άρωμα» σου, ενώ εσύ φοράς απλά μια κρέμα σώματος!

Έχει λεπτόρρευστη υφή και χρειάζεται πολύ λίγη ποσότητα για να καλύψεις όλο το σώμα. Δε μπορώ να πω πως απορροφάται άμεσα αλλά δεν κολλάει στην επιδερμίδα και μετά από 3΄με 4΄μπορείς να ντυθείς άνετα. Επιπλέον είναι ελληνική οικονομική εταιρεία, μπορείτε να τη βρείτε άμεσα στα Hondos Center και εάν σταθείτε τυχερές σε προσφορά 1+1 δώρο με το αφρόλουτρο της για πιο ολοκληρωμένη περιποίηση.

Πόσα να ζητήσει κανείς από ένα γαλάκτωμα? 

LoVe
 Angie

4 comments:

Unknown said...

πρέπει να μυρίζει πολύ ομορφα!!!η γαρδένια γενικά μ'αρέσει πολύ!!

Unknown said...

An sou aresei to arwma tis gardenias tote sigoura tha to latrepseis!

Unknown said...

είναι απίστευτο,το είχα πάρει για τις διακοπές μου και το λάτρεψα!!!

Unknown said...

Και εγώ το πήρα τυχαία σαν μια οικονομική λύση γιατί ήταν και 1+1 δώρο και δεν περίμενα οτι θα βγει τόσο καλό... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo envye.jpg
envye blogger theme