photo botslide.jpg

SYOSS Dry shampoo

Friday, March 15, 2013

Ok! Αρχικά να πω οτι είμαι λιγάκι αναστατωμένη διότι προσπαθώ από χθες το απόγευμα να δημοσιεύσω αυτό το post και δε μπορώ για ένα περίεργο λόγο,αλλά είπα να το προσπαθήσω άλλη μια
φορά και ό,τι γίνει!

Πόσο μα πόσο τυχερή νιώθω που ζω σε μια εποχή με νέες και πρωτοποριακές καινοτομίες!
Θυμάμαι στο γυμνάσιο έπρεπε να λούζω τα μαλλιά μου καθημερινά και σε συνδιασμό με όλες τις δραστηριότητες που είχα, αντί να αποτελεί μια ευχάριστη και χαλαρωτική διαδικασία, μόνο τέτοια δεν ήταν!
                                                                ~SYOSS Dry shampoo~
Πλέον υπάρχουν στην αγορά τα dry shampoo που μπορούν να σου χαρίσουν μια εξτρά μέρα διάρκειας και αξιοπρεπούς εμφάνισης. Το πρώτο dry shampoo που δοκίμασα είναι αυτό από τη Syoss.

Καταρχήν να πω πως μου αρέσει η συσκευασία.Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,αλλά δείχνει προσεγμένη, όπως τα περισσότερα επαγγελματικά προϊόντα.Θυμίζει λακ και ουσιαστικά χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο.Αν το βάλετε σε καθαρά μαλλιά δίνει και όγκο!

Προσωπικά το χρησιμοποιώ τη δεύτερη μέρα,μιας και δεν πιστεύω οτι μπορεί να λειτουργήσει από την τρίτη και μετά. Ψεκάζω στις ρίζες, από απόσταση, διότι αφήνει λευκά υπολείμματα και αν το κάνω από κοντά ή ψεκάσω αρκετό προϊόν από την αρχή, τότε δε θα μπορέσω να το διορθώσω εύκολα.Το δουλέυω με τα χέρια και όχι με βούρτσα για καλύτερο αποτέλεσμα.

 Όσο αφορά το άρωμα, βρίσκω πως είναι έντονα πουδρένιο και  για ένα περίεργο λόγο μου θυμίζει υγρά μαντηλάκια από λεμόνι..

Εσείς το έχετε δοκιμάσει ? Πως σας φάνηκε?

Love
        Angie

12 comments:

Katerina The KM Projects said...

Αχ θέλω πολύ να δοκιμάσω ένα dry shampoo . Πολύ ωραίο Post <3

Unknown said...

kai egw to snompara kairo alla telika me exei swsei se duskoles stigmes.. kai to xrisimopoiw pou kai pou gia ogko alla se kathara mallia.. :)

Chara Sotiropoulou said...

δεν το έχω δοκιμάσει,αλλά την επόμενη φορά σίγουρα θα το πάρω,δεν ξέρω εάν θα με βολέψει,αλλά για δοκιμή περισσότερο...!!

Unknown said...

tha xarw polu na mou grapseis pws sou fanike otan to dokimaseis...:)

alldaybeautiful said...

πολύ ωραίο το blog σου..αν θες ρίξε μια ματιά και στο δικό μου..
www.alldaybeautiful.blogspot.gr
facebook:alldaybeautiful

Unknown said...

Thanks... :)

Unknown said...

Και έψαχνα απελπισμένα να βρω ένα ποστ για dry shampoo... :Ρ

Unknown said...

na pou vrikes loipon...:) an se endiaferei kati kai theleis review. apla ase mou comment kai tha prospathisw na to kanw.

*(elpizw na itan xrisimo to post...)
filakia

Reaction said...

Το δοκιμασα...τελειωσα ενα μπουκαλι!τη δουλεια του την κανει απλα ειναι πως θα σου κατσει η μυρωδιαη θα σου αρεσει ή θα τη μισησεις..αλλοι λενε οτι το λεμονι τους ανακατευε..στο hondos απο οτι ρωτησα σε ξηρο σαμπουαν εχουν αυτο κι ακομα ενα..εχει σειρα το αλλο και βλεπουμε:)

Unknown said...

nai nai.. k egw thelw na dokimasw kati allo tin epomeni fora...
*thanks gia to comment

Chicgirlonthego said...

Ωραίο ποστ. Το έχω δοκιμάσει κι εγώ κι ενώ το βρίσκω καλό σαν προϊόν 2 φορές που το πήρα είχε κάποιο πρόβλημα η συσκευασία και εκλύθηκε μετά την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα. Δεν ξέρω αν έπεσα σε ελαττωματική πατρίδα αλλά απογοητεύτηκα πολύ γι'αυτό τώρα χρησιμοποιώ το Klorane

Unknown said...

an itan ontws elattwmatiki i partida eprepe na tin aposuroun kata ti gnwmi mou!! i apla na prospathiseis mipws sou tin allazan? I les na mi to ekanan? De xerw .De mou etuxe pros to paron . To klorane apo pou to pires? Thelw molis mou teleiwsei na parw kati kainoourio... Filiaaa
*Thanks gia to comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo envye.jpg
envye blogger theme