photo botslide.jpg

Bathroom Decor #2

Friday, September 20, 2013

Το πόσο μου αρέσει να παίζω με τη διακόσμηση του σπιτιού και να αλλάζω τη διαρρύθμιση των δωματίων δε λέγεται... Ειδικά τώρα που ανυπομονώ να φτιάξω από την αρχή το νέο μου σπίτι... Είμαι με κάθε ευκαιρία στο pinterest ψάχνωντας νέες ιδέες για διακόσμηση!
Ένα από τα δωμάτια του σπιτιού που είναι δύσκολο στη διακόσμηση του είναι το μπάνιο γιατί δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος για να πειραματιστεί κανείς. Συνήθως υπάρχει ελεύθερος χώρος δίπλα από τον νιπτήρα... για όποιον είναι αρκετά τυχερός και η επιφάνεια του πλυντηρίου για  όσους έχουν το πλυντήριο στο μπάνιο.
Με τρία βασικά βήματα μπορεί να αξιοποιηθεί κατάλληλα κάθε χώρος, μικρός ή μεγάλος.
1. Δείτε εάν υπάρχουν αντικείμενα στο σπίτι όπως πιάτα, ποτήρια ή βάζα που είτε είναι Vintage είτε έχουν κάτι ιδιαίτερο ώστε να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά μέρη στη σύνθεση που ετοιμάζεται.
2. Συλλέξτε από περιοδικά, από δείγματα ή από επισκέψεις σε ξενοδοχεία μικρά σαπουνάκια και προϊόντα περιποίησης. ( βγάλτε τα από τη συσκευασία τους για ένα ομοιόμορφο και πιο καθαρό αποτέλεσμα)
3. Τοποθετήστε τα αντικείμενα που έχετε μαζέψει και κάντε διάφορους συνδιαδμούς μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.



Εσείς κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση του μπάνιου σας? Τι έχετε χρησιμοποιήσει για να το πετύχετε?

Εάν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση δείτε και την πρώτη εδώ.


LoVe Angie

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo envye.jpg
envye blogger theme