photo botslide.jpg

Jumbo scented slices

Sunday, July 21, 2013


Μεγάλη μου αγάπη και ακριβή συνήθεια είναι τα κεριά...Μου αρέσει ο χώρος που διαμένω να πλημμυρίζει από αρώματα και για αυτό μπορώ να απολαμβάνω την κάθε εποχή χωρίς να με συνοδεύει κάποια αλλεργία...

Πέρα από αυτό όμως τα κεριά μπορεί να γίνουν ακριβό χόμπυ και δυστυχώς δε διαθέτω την πολυτέλεια να το συντηρώ!Προσπαθώ να βρίσκω πιο οικονομικούς τρόπους για να έχω αρωματισμένο το σπίτι μου.
Επειδή λοιπόν είχα ζηλέψει τα yankee candles που έχουν τα  public, όταν έπεσα πάνω στα scented slices  που είχαν τα jumbo είπα να τα δοκιμάσω μιας και η τιμή τους είναι μηδαμινή.
Εάν δεν είχατε δεί το βίντεο που σας το είχα δείξει τότε θα πρέπει να γνωρίζετε τα παρακάτω:
Έχουν μια μικρή οπή η οποία τοποθετείται πάνω από μη αρωματισμένα ρεσώ, ή μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε ένα από τα πολλά αξεσουάρ για ρεσώ που κυκλοφορούν και να τα αφήσετε να λιώσουν σε μπεν μαρί.
Το άρωμα τους είναι η φράουλα, όμως εάν τα χρησιμοποιήσετε όπως στην εικόνα δε θα αποδώσει καθόλου και θα αφήσει άρωμα ακατέργαστου κεριού.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να τα κάψετε ξεχωριστά πάνω από απλά ρεσώ.
Σίγουρα σε αυτή την περίπτωση ισχύει το ρητό ό,τι πληρώνεις παίρνεις, αλλά με μόλις 0,30 τα 9 τμχ δύσκολα το μετανιώνεις.

Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο?

LoVe Angie

2 comments:

Unknown said...

aaaa toso oikonomika???ki egw latreuw keria!!!8elw polu na dokimasw apo Bath&body works!

Unknown said...

Δύσκολα συναγωνίζεται κάποιος τέτοια τιμή δε νομίζεις? φυσικά δεν είναι το τέλειο, αλλά είναι μια χαρά για αυτό που είναι.Bath&Body works δεν έχω μυρίσει.Μόνο από reviews τα ξέρω.Υπάρχουν και ελληνικές εταιρείες-βιομηχανίες κεριών που κάνουν αξιοπρεπή προσπάθεια...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo envye.jpg
envye blogger theme