photo botslide.jpg

Avon Solutions eye cream

Friday, April 19, 2013



Πώς μπορείς να καταλάβεις άραγε πότε μια κρέμα ματιών κάνει πραγματικά αυτό που υπόσχεται; Ειδικά όταν είναι μια κρέμα που υπόσχεται οτι βοηθάει στον έλεγχο κατά των πρώιμων ρυτίδων...
Προσωπικά πιστεύω ότι δε μπορείς.Προσπαθείς να εντοπίσεις κάποια διαφορά στην επιδερμίδα σου,αλλά τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ αργότερα.
Συγκεκριμένα τώρα για την Solution .Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με κρέμες ημέρας, έτσι τσέκαρα τρία πράγματα που θα ήθελα να μου καλύπτει και που θα μπορούσα να τα ελέγξω άμεσα.Οπότε με βάση αυτά θα την αξιολογήσω.

Η συσκευασία της είναι σε γυάλινο βαζάκι με ένα συνδιασμό χρωμάτων που δεν είναι του γούστου μου αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.Την κρέμα μου την έδωσε η μητέρα μου, για αυτό το λόγο έψαξα στις οδηγίες της να δω αν απευθύνεται στις ανάγκες μου κάτι που δυστυχώς δεν υπήρχε.
Περιείχε μόνο τις απλές οδηγίες χρήσης.Τη δοκίμασα πρωί και βράδυ που σημαίνει οτι την τσέκαρα με foundation.Έχει διακριτικό άρωμα,δε μου άφησε λιπαρότητα, αποροφήθηκε εύκολα και γρήγορα και βοήθησε (ή μήπως ήταν η  ιδέα μου?) να στρώσει καλύτερα το conceαler μου.

Πιστεύω οτί είναι μια καλή κρέμα ματιών,για αρχή.Σίγουρα στο μέλλον θα δοκιμάσω και άλλες μιας και δεν βρήκα μεγάλη διαφορά μετά την εφαρμογή της.

Εσείς την έχετε δοκιμάσει?Ποιά η γνώμη σας?

10 comments:

Unknown said...

η αλήθεια ειναι οτι δεν την εχω δοκιμάσει... πάντως αυτο που ξερω και εχω καταλάβει ειναι πως ειναι δύσκολο να βρεις τη κρεμα ματιών που σου ταιριάζει. καλο λοιπόν θα ειναι αφου δεν ενθουσιάστηκες κιόλας απο αυτην όντος να δοκιμάσεις κι άλλες...
φιλια απο http://aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/

Unknown said...

Ναι όντως είναι δύσκολο... Αυτό θα κάνω μόλις μου τελειώσει.Έχω πάρει ήδη την επόμενη.Φιλιά

Unknown said...

Νομίζω ότι η σειρά με αυτό το χρώμα της avon είναι για λίγο μεγαλύτερες ηλικίας, αλλά σπάνια βρίσκεις κρέμα ματιών για νεαρές ηλικίες :( κ εγώ στα ψάξιμο είμαι...

dreamofbeauty22.blogspot.com

Lina Beauty Insider said...

Από αυτή την σειρά δεν έχω δοκιμάσει καμία κρέμα για τα μάτια αλλά γενικότερα τις solutions τις έχω δοκιμάσει και με βολεύουν πολύ!

Unknown said...

gia poso megaluteres? 40+? Ti na pw,den eixe kamia pliroforia oute sto kouti oute mesa... An vreis kapoia pou na sou aresei pes kai emena... :)

Unknown said...

Egw pali prwti fora dokimazw kati apo auti ti seira. mexri stigmis ola kala. An exaireseis oti tempeliazw kapoies vradies kai de ti vazw... alla to paleuw.....

Τζίνα said...

ki egw mia mono ehw dokimasei(the body shop nutriganics) kai eiha kanei review sto blog mou kai den eipa ta kalutera logia!den eida kamia diafora!ti hrisimopoiw kathe vradu gia na dw an me sustimatiki hrisi kanei tipota kai fusika gia na teleiwsei!!!twra pareiggeila mia apo tin oriflame!
ante na doume!

Unknown said...

Lol/ Elpizw auti apo oriflame na einai kaluteri!!!! An telika sou aresei tha tin parw kai egw...:)

Τζίνα said...

tha kanw review sigoura otan mou tin feroun kai ti hrisimopoiisw gia kairo!

Unknown said...

Tha perimenw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo envye.jpg
envye blogger theme