photo botslide.jpg

Montagne Jeunesse Chocolate Masks

Friday, August 16, 2013

Αρκετό καιρό πριν, παρακολούθησα το βίντεο της Βάνας για αυτές τις μάσκες και όπως καταλαβαίνετε δε μου πήρε πολύ να παρασυρθώ... Διάλεξα το πακέτο με τα διάφορα είδη σοκολάτας και πραγματικά έμεινα ενθουσιασμένη.Το πακέτο περιείχε

                                           Μια μάσκα με σοκολάτα και πορτοκάλι. Συνηθισμένος συνδυασμός σκέφτηκα και η αλήθεια είναι πως δε με ενθουσιάζει. Το ξεχωριστό όμως εδώ είναι πως με το που την απλώσεις στο πρόσωπο, νιώθεις μια γλυκιά ζέστη να σε πλημμυρίζει και να αναδεικνύει όλο και πιο πολύ το άρωμα του πορτοκαλιού...Μια μίνι σάουνα για την επιδερμίδα του προσώπου!
 Δύο μάσκες με απλή σοκολάτα.Απλώνεται εύκολα,αν και παχύρευστη, αποδίδει τέλεια τα αρώματα της σοκολάτας και είναι η αγαπημένη μου σε σχέση με τις άλλες δυο. Μπόρεσα και έβγαλα γενναίες τρείς δόσεις και θα μπορούσα μάλλον και τέταρτη.Αφήνει το δέρμα απίστευτα απαλό, ενυδατωμένο  και επιπλέον καθαρίζει σε βάθος τους πόρους.
Δύο μάσκες με λευκή σοκολάτα. Περιέχουν πολύ έντονη γλυκιά μυρωδιά, κάτι που δε με άφηνε να τις απολαύσω.Είναι πιο απαλή σε σχέση με τις προηγούμενες, παρέχωντας την ίδια απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα μετά την εφαρμογή της.

Τις πήρα από feelunique.com που παρέχει ποικιλία επιλογών και  δωρεάν μεταφορικά.


Εσείς τις έχετε δοκιμάσει? Ποιά η αγαπημένη σας μάσκα?

LoVe
 Angie

2 comments:

Unknown said...

πολύ δελεαστικές!!! έχουν ήδη μπει στη λίστα επιθυμιών....

Unknown said...

sto sunolo tous einai polu kales!!! mou exoun meinei kana duo. Tha tis xanaparw sigoura.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo envye.jpg
envye blogger theme