photo botslide.jpg

JUMBO Haul

Sunday, April 28, 2013






LoVe Angie

NOTD

Friday, April 26, 2013

Συνεχώς βλέπω αυτά τα υπέροχα Nail posts και πραγματικά μερικά είναι έργα τέχνης.Σε αντίθεση βέβαια με τις δικές μου λιτές απόπειρες για ένα αξιοπρεπές manicure!Παρακάτω θα δείτε την τελευταία απόπειρα μου.


Το μόνο που έκανα ήταν να τοποθετήσω ασύμετρα τις βούλες στα νύχια.
Και οι πρωταγωνιστές αυτού είναι οι παρακάτω
1.Avon Base coat
2.Radiant
3.Nyx
4.TommyG Top Coat

Εσείς τι χρώματα είχατε αυτή την εβδομάδα στα νύχια σας?

I Love Greek Products

Sunday, April 21, 2013




Ξεκινάω μια καινούρια σειρά από βίντεο στο κανάλι μου, που θα ονομάζεται I LOVE GR PRODUCTS. Η ιδέα αυτή δε μου ήρθε ξαφνικά,το σκεφτόμουν αρκετό καιρό και ελπίζω τελικά να σας αρέσει και να πάει καλά.Η αφορμή είναι η κρίση που περνάει η χώρα μας, που έρχεται σε αντίθεση με αυτό που κάνω στο youtube.
Επειδή όμως,είμαστε γυναίκες και μας αρέσει να περιποιούμαστε τον εαυτό μας,αυτό δε θα σταματήσει με την κρίση.Αυτό που κάνω εγώ είναι να δοκιμάζω οικονομικές εταιρείες και αν δε μου ταιριάζουν, τότε, αναζητώ αυτό που θέλω στις ποιό ακριβές.
Το youtube είναι ένας άμεσως δρόμος για έρευνα αγοράς χωρίς να χρειαστεί να γυρνάτε από μαγαζί σε μαγαζί για το οικονομικότερο προϊόν. Μέσα από αυτά τα βίντεο λοιπόν θα δείτε πως υπάρχουν πολλές και καλές ελληνικές εταιρείες, που είναι αξιόπιστες και προσφέρουν τα καλλυντικά τους σε αρκετά ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με άλλες του εξωτερικού!


Love Angie


Περιμένω με αγωνία τις εντυπώσεις και τα σχόλια σας! Πως σας φαίνεται η ιδέα μου?

Avon Solutions eye cream

Friday, April 19, 2013



Πώς μπορείς να καταλάβεις άραγε πότε μια κρέμα ματιών κάνει πραγματικά αυτό που υπόσχεται; Ειδικά όταν είναι μια κρέμα που υπόσχεται οτι βοηθάει στον έλεγχο κατά των πρώιμων ρυτίδων...
Προσωπικά πιστεύω ότι δε μπορείς.Προσπαθείς να εντοπίσεις κάποια διαφορά στην επιδερμίδα σου,αλλά τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ αργότερα.
Συγκεκριμένα τώρα για την Solution .Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με κρέμες ημέρας, έτσι τσέκαρα τρία πράγματα που θα ήθελα να μου καλύπτει και που θα μπορούσα να τα ελέγξω άμεσα.Οπότε με βάση αυτά θα την αξιολογήσω.

Η συσκευασία της είναι σε γυάλινο βαζάκι με ένα συνδιασμό χρωμάτων που δεν είναι του γούστου μου αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.Την κρέμα μου την έδωσε η μητέρα μου, για αυτό το λόγο έψαξα στις οδηγίες της να δω αν απευθύνεται στις ανάγκες μου κάτι που δυστυχώς δεν υπήρχε.
Περιείχε μόνο τις απλές οδηγίες χρήσης.Τη δοκίμασα πρωί και βράδυ που σημαίνει οτι την τσέκαρα με foundation.Έχει διακριτικό άρωμα,δε μου άφησε λιπαρότητα, αποροφήθηκε εύκολα και γρήγορα και βοήθησε (ή μήπως ήταν η  ιδέα μου?) να στρώσει καλύτερα το conceαler μου.

Πιστεύω οτί είναι μια καλή κρέμα ματιών,για αρχή.Σίγουρα στο μέλλον θα δοκιμάσω και άλλες μιας και δεν βρήκα μεγάλη διαφορά μετά την εφαρμογή της.

Εσείς την έχετε δοκιμάσει?Ποιά η γνώμη σας?

Haul από Bazzar βιβλίου

Sunday, April 14, 2013


Για όσους αγαπάνε τα βιβλία και για όσους απλά τους αρέσει να βλέπουν haul! Εάν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το κουτί πληροφοριών κάτω από το βίντεο στο youtube ή αυτό το blogpost ...


Love Angie


Εσείς τι βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε? Ποιό είναι το αγαπημένο σας?

Primo Bagno Body Butter Sandalwood

Friday, April 12, 2013


~Primo Bagno Body Butter~
Στο Hondos Center Haul που είχα κάνει σας είχα δείξει τα νεοαποκτηθέντα από τα Primo Bagno και υποσχέθηκα να κάνω σύντομα ένα review για αυτά.Επέλεξα να δοκιμάσω πρώτα το σανδαλόξυλο.
Η συσκευασία του είναι απλή αλλά όμορφη και το προϊόν που έχει μέσα είναι μέχρι πάνω γεμάτο αλλά προστατεύεται με μεμβράνη.

Το άρωμα του είναι διακριτικό, ειδανικό για όσες δεν αντέχουν τα έντονα αρώματα.Η υφή της κρέμας είναι πολύ παχύρευστη, ακριβώς σαν Butter, χωρίς όμως να είναι λιπαρή.Χρειάζεστε μικρή ποσότητα για να καλύψετε τις ανάγκες σε όλο το σώμα σας και μπορείτε να φορέσετε τα ρούχα σας μετά από λίγα λεπτά μιας και αποροφάται άμεσα.Παρόλα αυτά θέλει μια εξτρά προσπάθεια για να απλωθεί καλά,αλλά πιστεύω αυτό ισχύει για όλα τα body butter.

Μπορεί σε κάποιες κρέμες ή body butter να αναγράφει στη συσκευασία ότι ενυδατώνουν την επιδερμίδα για κάποιες ώρες ή ακόμα και μέρες.Προσωπικά δε κατάφερα ποτέ να καταλάβω τη διαφορά.Το θετικό με αυτή την εταιρεία είναι ότι οι πληροφορίες που αναγράφει στη συσκευασία αντιπροσωπεύουν πλήρως τα χαρακτηριστικά του.Αν και δε το αναγράφει, παρατήρησα πως όταν έβαζα την κρέμα, ακόμα και αν έκανα ντουζ την επομένη, μόλις έπεφτε πάνω μου το νερό ήταν σα να είχα βάλει λάδι.
Τέλος δε θέλω να παραλείψω να αναφέρω πως είναι μια ελληνική εταιρεία,δε κάνει δοκιμές σε ζώα και συνήθως τη  βρίσκεται σε προσφορά 1+1 δώρο.

Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει τα προϊόντα αυτής της εταιρείας?

Unboxing Feelunique

Saturday, April 6, 2013


                                                    ~κάντε κλικ για να δείτε το βίντεο~
Αυτό το βίντεο το είχα ετοιμάσει για να το δημοσιεύσω λίγο αργότερα αλλά το youtube είχε άρνηση να το προγραμματίσει οπότε ελπίζω να μη σας πειράζει που έχει κάποιες ατέλειες.
Ελπίζω να πάρετε ιδέες και να το απολαύσετε!



Love Angie

10 years Forma magazine

Friday, April 5, 2013

Για όσες μας αρέσει να ξεφυλίζουμε που και που κανένα περιοδικό,το Forma κλείνει δέκα χρόνια έκδοσης του και τα γιορτάζει στο παρακάτω επαιτιακό τεύχος.

Μαζί με το Forma του Απριλίου θα βρείτε και ένα Body Contouring intensive  gel από τα Fresh Line,στην έκδοση που εγώ διάλεξα.Μέσα υπάρχει η δυνατότητα στέλνωντας μήνυμα να μπείτε σε κλήρωσh για αρκετά δώρα και εκπλήξεις!

Καλή ανάγνωση και καλό Απρίλη.

Love
        Angie

Εσείς ποιό περιοδικό διαβάσατε τελευταία?

*Μια μικρή σημείωση: θα δημοσιεύω στο ιστολόγιο κάθε Παρασκευή και κάθε Κυριακή με βίντεο...

Effaclar Purifying Foaming Gel

Wednesday, April 3, 2013

Η πρώτη φορά που είχα αναφέρει αυτό το καθαριστικό προσώπου ήταν σε ένα παλιό βίντεο Review Cleansing gel που είχα κάνει και πρόσφατα στο My Skin Care Routine .Οπότε μάλλον θα έχετε μαντέψει από τώρα οτί θα είναι ένα θετικό review...

~Effaclar Purifying Foaming Gel~
Το χρησιμοποιώ πάνω από πέντε χρόνια, με κάποια διαλείματα γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω νέα προϊόντα αν και είναι πολλές φορές δύσκολο όταν έχεις ανακαλύψει ήδη αυτό που λειτουργεί για την επιδερμίδα σου.
Κάνει ένα πλούσιο αφρό και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα.Ακόμα και όταν έχω make-up,δεν αφήνει καθόλου υπολείμματα πράγμα που βοηθάει στην εξοικονόμιση του εκάστοτε toner.Αφήνει την επιδερμίδα καθαρή χωρίς να την αφυδατώνει αφού διαθέτει ουδέτερο Ph .Επίσης δε χρειάζεται να ακολουθήσω ενυδάτωση μετά.Η συσκευασία είναι αρκετά βολική αφού διαθέτει το καπάκι για να ασφαλίζει και μπορεί να σταθεί όρθιο με τέτοιο τρόπο ώστε να πέφτει το προϊόν προς την έξοδο και να μην χάνεται στα τοιχώματα.
Το άρωμα του είναι διακριτικό,χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο ή να παραμένει μετά τον καθαρισμό.
Ειδανικό για όσες έχετε λιπαρές ή μεικτές επιδερμίδες.Δεν περιέχει σαπούνι ή Parabens.

Θα μπορούσε να αποτελεί το τέλειο ξεβαφτικό εάν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω και στα μάτια.

LoVe
     Angie

Εσείς το έχετε χρησιμοποιήσει? Πως σας φαίνεται?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo envye.jpg
envye blogger theme